Residence Studio 1+1 ve 2+1 Daire Temizlik Hizmeti
Residence Studio 1+1 ve 2+1 Daire Temizlik Hizmeti


Ankara'nın göz bebeği yerleşim alanlarından olan, şehrin bu yüksek binasında studio, 1+1 veya 2+1 daire temizliği için bizimle kontak kurabilirsiniz. İster boş daire temizliği olsun, ister eşyalı daire olsun cam silme, zemin temizliği, banyo temizliği, balkon temizliği, dolap iç ve dış temizliği hizmetleri için randevu ve fiyat alabilirsiniz.  Residence studio 1+1 ve 2+1 daire temizlik hizmetini en ekonomik fiyatlar eşliğinde gerçekleştiriyoruz.

Residence Studio 1+1 ve 2+1 Daire Temizlik daire temizliği genel hatları olarak; süpürme, çöp toplama, cam silme, mutfak dolap iç ve dış silinmesi, mutfak tezgah temizliği, oda toplama, zemin ıslak ve kuru temizliği, cam silme, balkon temizliği, banyo dolap içleri, duşakabin temizliği, tuvalet aksesuar temizliği, kapı silme, elektrik anahtarlarını silme işlemleri yapılır.

Residence Studio 1+1 ve 2+1 Daire Temizlik boş daire temizliği kapsamında ise inşaat sonrası temizlik çalışması kapsamında çalışma yapılmakta olup, zemin kazıma işlemleri de yapılır. Pencere kenar bantları, kurumuş etiket sökülmesi işi, atık haldeki boya, alçı, harç lekeleri giderilir.

Residence Studio 1+1 ve 2+1 Daire Temizlik tadilat sonrası temizlik için bizi  numaralı hattan arayabilir, detayları öğrenebilirsiniz. Evinizi kiraya vermeden önce ya da kiracı olarak evden çıkmadan önce Residence Studio 1+1 ve 2+1 Daire Temizlik temizlik hizmeti almak isterseniz, haftanın yedi günü ulaşabilirsiniz.

Konu açıklaması;  Residence studio 1+1 ve 2+1 daire temizlik hizmeti. Tadilat sonrası temizlik, kaba ve ince temizlik, boş daire temizliği.