Çıkmayan Pencere Bantı temizlemek...

 
Çıkmayan Pencere Bantı temizleme, kurumuş bant temizliği, PVC kurumuş bant çıkarma, pimapen bandı nasıl temizlenir,

 Çıkmayan pencere bant, kurumuş pimapen bandı nasıl temizlenir, güneşte kalmış PVC bandı nasıl sökülür gibi sorularınıza bu sayfada cevap bulabilirsiniz.İnşaatı tamamlanmış ve aradan zaman geçerek güneşe maruz kalmış olan PVC veya alüminyum doğrama pencerelerin iç ve dış kısımlarında bulunan bantlar kuruduğu için kolayca çıkmaz. Üstelik bantların üzerinde harç kalıntıları varsa, iş daha zorlaşır. Sıcak su ile yumuşatmak, bulaşık süngeri ile ovmak sadece bir pencere için bile saatlerinizi alacaktır. Bazı bantların % 50 kağıt % 50 naylon karışımı olması ise tüm çabalarınızı boşa çıkaracaktır. Tiner ve benzeri sökücü ile bantları yumuşatır ve kolay şekilde çıkarırım diyorsanız, şimdiden uyaralım hem işe yaramayacak hem de bant üzerindeki boyanın PVC'ye geçmesine neden olacak, çirkin bir görüntünün yanı sıra yeni bir mesele ile uğraşmak zorunda kalacaksınızdır. Bu nedenle tinerden kesinlikle uzak olmanızı tavsiye ederiz.

PVC Pencere Bantları Neden Çıkmaz?

Bunun iki nedeni bulunuyor; ilki elbette aradan yıllar geçmesi sonucu güneşin tesiir ile bantların kurumasıdır. İkinci neden ise bantların PVC'ye işlemiş olmasıdır. Yapışkan madde adeta bant ile PVC'yi birbirine geçirmiştir zamanla. Bu nedenle bazı bantların elinizi değdiğiniz an düşmesi haricinde bazı bölümlerin ise ne kadar zorlama olsa da çıkmamasının nedeni budur.

PVC Kurumuş Bant Çıkarmak İçin Uygulanacak Yöntem Nedir?

Sıcak su ve bulaşık süngeri ile yapılacak işlem hemen sonuç vermez. Sadece düşmesi an meselesi olan kurumuş bant parçalarının çıkmasına yardımcı olur. Ertesi yıl aynı işlemi uyguladığınızda, güneş tekrar kalan kısımları da kuruttuğu için yine kısmen aynı metotla temizlik yapabilirsiniz. Tek seferde sonuç alamazsınız yani. Tamamının çıkması gibi bir düşünceniz olmasın bu çaba sonucunda. Bazı öneriler saç kurutma makinesinin işe yaradığı yönünde. Kısmen doğru bir cevap bu. Eğer, eviniz yeni inşaatı tamamlanmış ve daha bir yıl dolmadan güneşe maruz kalsa bile saç kurutma makinesi ile elbette kurumuş bantları sökebilirsiniz. Ancak aradan iki yıl ve daha fazla zaman geçmiş ise saç kurutma makinesi işe yaramayacaktır. Bıçakla sakın kazımaya çalışmayın, PVC'yi çizersiniz. Zaten kazıma yapmaya çalışsanız da olumlu sonuç alamazsınız.

PVC kurumuş bant çıkarmak için uygulanacak en doğru yöntem bu işi yapan ve konuya hakim kişilerdir. Sadece PVC üzerinde tüm kurumuş bantların sökülmesi değil, aynı zamanda kurumuş cam üzerindeki etiketlerin temizlenmesi, pencere kenarlarında ve üstünde bulunan harç, alçı, boya kalıntılarının temizliği de bu çalışmaya dahil olmaktadır. PVC kurumuş bantların çıkarılması, etiketlerin sökülmesi, harç, boya, alçı kalıntılarının giderilmesi ve son olarak cam ince temizliği dahil bir oda penceresi için harcanan süre yaklaşık bir saati geçer. Salon ve balkon gibi alanlarda bulunan geniş pencerelerde ise bu süre iki saati bulmaktadır. Yaklaşık üç yıldır kurumuş pencere bant temizliğini yapıyoruz. Fiyatlandırma için  numaralı hattan detay talep edebilirsiniz.

Pimapen Kurumuş Bant Temizliği İçin 

Pimapen üzerinde kurumuş bant temizliği için bizden fiyat alabilirsiniz. Pimapen yanı sıra alüminyum doğrama pencerelerde kurumuş bant temizliğini de yapıyoruz. Ankara geneli pencerede kurumuş bant temizliği verdiğimizi hatırlatırız.

Çıkmayan Pencere Bantı temizleme, kurumuş bant temizliği, PVC kurumuş bant çıkarma, pimapen bandı nasıl temizlenir,

PVC pencere olarak bildiğimiz, halk arasında Pimapen olarak bilinen pencere ve kapılarımızda bulunan kenar bantlarının montaj esnasında alınması gereklidir. Ne yazık ki, bu işlem çoğu zaman pas geçilmektedir. Sonuç olarak ise aradan geçen süre sonrasında (bazen bir yıl, bazen iki yıl sonra) eve yerleşme zamanı geldiğinde bu bantların temizlenmesi, çıkartılması çalışması da gündeme gelecektir. Özellikle güneş görmüş ve kurumuş olması bantların bir türlü çıkmadığını da gösterir size.

Mamak Temizlik Şirketi olarak kurumuş pencere bantlarının çıkarılması ve temizlenmesi çalışmasını inşaat sonrası temizlik hizmeti kapsamında titizlik içerisinde sizlere sunuyoruz. Peki, nasıl yapıyoruz? Hemen anlatalım.

Bir odanın penceresinin tamamen temizlenmesi bir saat kadar sürmektedir. Önce harç kalıntılarının temizlenmesi, kurumuş bantların ana bölgelerinin kazınması işlemi ve akabinde bir türlü çıkmayan kurumuş bant kalıntılarınından arındırma işlemini kimyasal kullanarak çözüyoruz. Son olarak ise ince temizlik işlemi ile pencere kenarlarını temizliyoruz.

İletişim için numaralı hattımızı arayabilir, danışabilir ve fiyat alabilirsiniz.

Konu açıklaması; Kurumuş PVC Pimapen pencere bantları nasıl temizlenir? Çıkmayan kurumuş bantlar, pencere bantı sökme

Konu etiketleri; kurumuş bant, kurumuş bant nasıl çıkar, pvc bantı sökme, pvc kurumuş bant, pvc kurumuş bant temizliği, pimapen pencere bantı temizleme, çıkmayan kurumuş bantlar,