İnşaat Sonrası Temizlik Nedir?
İnşaat Sonrası Temizlik Nasıl Yapılır?
Malum, yeni bir eve taşınmadan önce temizlik aşamasından geçilmesi gerekir. İster sizden önce o yaşam alanı kullanılmış olsun, ister inşaatı tamamlanmış ve ilk keyfini çıkaracak kişiler siz olun fark etmez, mutlaka inşaat artıklarının, lekelerin, kirlerin, kalıntıların olması nedeniyle ev oturulacak durumda değildir ve acil olarak temizlenmesi gerekir.

Sosyal hayatın içinde çok fazla oluyor olmamız ya da iş hayatı nedeniyle temizliğe zaman ayıramıyor olabiliriz. Bu gibi durumlarda profesyonel destek almak kaçınılmazdır. 

İnşaat sonrası temizlik çalışmasının kapsamında; camlarda bulunan boya, alçı ve montajı sırasında meydana gelen kirlerin giderilmesi ile genel olarak başlayan bir temizlik süreci bulunur.

İkinci öncelik ise zemin temizliğidir. Genelde; boya, leke, harç kalıntısı, alçı gibi olumsuzlukların bertaraf edilmesi aşamasıdır.

Temizliğin son aşamasında; balkon, banyo, kapılar, duvarlar, mutfak-banyo dolapları ve tuvalet temizliği gelir.

Çalışma iki aşamadan meydana gelir. Birincisi kaba temizlik dediğimiz önce kalıntılardan kurtulma, ikincisi ise ince temizlik dediğimiz derleme-toplama çalışmasıdır. Fiyatlandırma bütçe durumunuza göre personel sayısına bağlı olarak gerçekleşir. Ekseri olarak ev, ofis temizlikleri bir günde tamamlanır.

İnşaat sonrası temizlik nedir, inşaat sonrası temizlik nasıl yapılır, İnşaat Sonrası kaba Temizlik, 

İnşaat sonrası temizlik hizmeti; yeni bir eve taşınırken, inşaatı tamamlanmış ve sadece eşya yerleştirmesi kalmış ev veya dairelerde olduğu gibi tadilattan geçmiş boş evleriniz için inşaat artıklarından arındırılma çalışmasıdır.

Camlarda bulunan leke, iz, kir ve yapışkanlar haricinde zeminde kendine yer edinmiş harç, alçı, boya ve zift gibi kalıntılardan kurtulmadır bir nevi. Banyo ve tuvalet alanlarında duvarların derz ve alçı tozlarından bertaraf edilmesi, fayansların parlaklığının sağlanmasıdır.

İnşaat sonrası temizlik hizmetimizde dolapların iç ve dışlarının silinmesi, giriş kapısının temizlenmesi, kombi cihazlarının, mutfak tezgahının ve balkonların temizlenmesi de dahildir.

Çalışmada ilk öncelik camlarda bulunan lekelerden kurtulma ile başlar. Daha sonra zemin kaba temizliği dediğimiz toz ve çamurdan kurtulma işleminin ardından leke, kir, zift, boya, alçı, harç kalıntılarının temizliği aşaması gelir. Bir sonraki aşamada ise camların ince temizliği ve ardından zeminlerin ıslak-kuru paspaslanma süreci ile çalışma devam eder. Balkon, banyo ve tuvalet alanlarının da temizliği ile son aşamaya yaklaşılır.

Baştan sona ince temizliğin her alanda yapılması ile hizmet tamamlanır ve teslim edilir.

İnşaat sonrası temizlik nedir, inşaat sonrası temizlik nasıl yapılır, aşamaları nelerdir?