Durali Alıç En Ucuz Temizlik Firması, Durali Alıç İnşaat Temizliği, Durali Alıç İnşaat Temizlik şirketi, Durali Alıç İnşaat sonrası Temizliği, Durali Alıç temizlik şirketi,
Durali Alıç En Ucuz Temizlik Firması, Durali Alıç İnşaat Temizliği, Durali Alıç İnşaat Temizlik şirketi, Durali Alıç İnşaat sonrası Temizliği, Durali Alıç temizlik şirketi,

İnşaat alanında önemli isimlerden biri olan ülkemizde başkent olmasının da artısını kullanan Ankara son yıllarda inşaat alanında oldukça yol aldı. Özellikle yeni yerleşim bölgelerinin daha da önem kazandığı ilimizde inşaat sonrası temizlik hizmeti veren firma ihtiyacı da elbette gündeme geliyor.  Durali Alıç temizlik taleplerinizi  numaradan ulaşabilir, fiyat ve randevu alabilirsiniz. Temizlik çalışmasında; pencere ve zemin temizliğine ek olarak mutfak dolapları, vestiyer, banyo ve tuvalet alanları da dahildir. İnşaatı tamamlanmış ve satışı gerçekleşmiş ev ya da dairelerin ortak sorunu inşaat temizliğidir. Eğer, yakın tarihte inşaatı bitmiş binadan ev almış iseniz, temizlik konusunda pek sorunla karşılaşmazsınız. Elbette yine zeminlerde harç kalıntıları, boya lekeleri ve alçı birikintileri, pencerelerde kurumuş bant ve etiketler olacaktır. Ancak beş yıl önce inşaatı tamamlanmış bina kadar sizi zorlamaz, keza her atık daha tazedir ve çıkarılması kolaydır. Güneşe ne kadar çok maruz kalırsa, işiniz o denli zorlaşır. 

Pencere bantları ve etiketler öyle çok kurumuştur ki, harçla kaynaşmış, üzerindeki boya daha çok kurumuş, alçı parçaları iyice yapışmıştır. Hatta kısmende olsa zeminlerde bulunan toz zaman içinde su ile temas ettiğinde, kalıcı leke bile bırakabilir. İster yeni inşaatı bitmiş bina olsun, ister yıllardır boş kalan sıfır bina olsun yeni aldığınız ev ya da dairenin tüm inşaat temizliği çalışmasını profesyonel olarak yapıyor, eşya yerleştirmeye uygun ortama getiriyor ve teslim ediyoruz. Çalışmamızı yalnızca inşaat kaba temizliği ile sınırlandırmıyor, üstelik inşaat sonrası ince temizlik çalışması da ekleyerek sonlandırıyoruz. İşimiz sadece kazıma ve sökme işi değildir, aynı zamanda cam, zemin ve duvar silme işlemidir. İnşaat temizliği tüm çalışmalarımızı bir odaya uyguladığımız örnekle anlatmak gerekirse; önce camlardan başlarız. 

Pencere kenarlarında bulunan artık harç kalıntılarını kazır, güneşten kurumuş bantları ilaçla söker, pencere kenarlarında bulunan diğer alçı ve boya lekelerini yumuşatma yoluyla temizler, cam üzerindeki etiketi söker ve diğer tortulardan arındırıırız. Bu ilk çalışmanın arkasından cam ve pencere geneline deterjanla yıkama yapar, tüm atıkların giderilmesi ve camın çizilmemesi için yumuşatma uygulaması yaparız. Kaba inşaatın kirli suyunu atar, ikinci yıkama işlemine geçeriz. Gözden kaçan küçük pürüzleri bulur, yok ederiz. Ve bir kere daha deterjanla yıkarız. Pencere iç haznesi, cam üstü tortular ve pencere kenar kalıntılarından tamamen kurtulduktan sonra dördüncü kez tekrar cam yıkama ve silme işlemini yerine getiririz. Kazıma ve sökme dahil beş ayrı işlemden geçen camlardan sonra, odanın zemininde yine yumuşatma ve ilaçlama ile kazıma ve sökme işlemi yaparız. 

Bu işlemden sonra tüm odanın süpürülmesi ile kaba temizlik tamamlanır. Ardından kapı, kapı kolları, petekler, elektrik anahtarları kaba temizliği başlar, bunun da yerine getirilmesi ile inşaat temizliği ilk aşaması tamamlanmış olur, sıra ince temizliğe gelir. İnce temizlikte petekler silinir, elektrik anahtarları, kapı ve kapı kolları bir kere daha silinir. Silme işleminde gözden kaçan lekeler tekrar yumuşatma işleminden geçer ve silinir. Son olarak zemin ıslak ve kuru temizliği ile bir odanın inşaat temizliği bitmiş olur. Sadece bir odanın inşaat temizliği yaklaşık bir buçuk saat sürer. En fazla zamanı camların temizliği alır. Bazı müşterilerimiz pencere temizliğinde tiner kullanmayı uygun görür. Tiner pvc pencereler için uygun bir temizleme aracı değildir. 

Hem pencerelerde etiket boyalarının içe geçmesine neden olur, hem de pvc eğer kaplama ise kaplamanın soyulmasına, açılmasına, deforme olmasına neden olur. Özellikle bazı pencere bantlarının yarı yarıya kâğıt ve naylon karışımından yapılmış olması ise pvc pencere ve kapılarda daha büyük sıkıntının yaşanması anlamına gelir, bu nedenle tiner ve benzeri kimyasal sakın kullanmayınız. İnşaat temizliği denilince çıkmayan lekeler, bir türlü giderilmeyen tozlar aklımıza gelir. Bunların başında ise banyo ve tuvalet alanlarında duvarda bulunan alçı tozları gelir. Biz çalışmamızda öncelikle fayans üzerinde bulunan tüm alçı atıklarını temizliyor, yeniden şekillendiriyor ve alçı tozlarını bir daha çıkmayacak şekilde ilaç kullanarak siliyoruz. 

Pek çok müşterimiz, banyo ve tuvalet fayans duvarlardaki alçı tozlarının bir türlü çıkmadığından şikayetçi. Sıcak su ile yıkadıklarını, ozonlu su kullandıklarını, deterjanla defalarca yıkadıkları halde bir türlü alçı tozlarının gitmediğini, her seferinde el sürüldüğünde yine toz geldiğinden bahsediyor. Profesyonel şekilde banyo ve tuvalet duvarlarındaki alçı tozunun giderilmesi işi bizim işimizdir, inşaat temizliği hizmetimizin önemli ayaklarından biridir bu uygulama. 

 Durali Alıç En Ucuz Temizlik Firması, Durali Alıç İnşaat Temizliği, Durali Alıç İnşaat Temizlik şirketi, Durali Alıç İnşaat sonrası Temizliği, Durali Alıç temizlik şirketi,