Türközü Sıfır Boş Daire Temizlik, Türközü Balkon Temizliği,
Türközü Sıfır Boş Daire Temizlik, Türközü Balkon Temizliği,


Firmamız, inşaat sonrası daire temizliğinin yanı sıra herhangi bir nedene bağlı olarak boş daire temizletmek isteyen müşterilerine de hizmet veriyor.
Yeni taşınacağınız eviniz sıfır daire olabilir. Türközü bölgesinde yeni yapılaşmalarda özellikle balkon zeminlerinin mat seramik adı verilen kaymaz zeminler göz çarpar. Kaymaz fayans olarak bilinen bu zeminler, yapısı gereği boya, harç kalıntılarını tutar ve bırakmaz. özellikle kurumuş boya ve harç kalıntılarının bu türden zeminlerde temizliği oldukça zordur. Daha çabuk kuruması için kimyasallarla desteklenmiş boya ve harçların zemine dökülmesi durumunda anında temizlenmesi gerekir. Kurumuş ve bir türlü çıkmayan bu sorun karşısında bizimle kontağa geçebilirsiniz.

Kiracınız çıkmış olabilir, duvarları sildirmek, camları sildirmek, dolapları temizletmek isteyebilirsiniz. Ya da evin bir bölümünde tadilat yaptırmış ve akabinde temizliğe ihtiyacınız olabilir. Uzun zamandır boş kalan dairenizin açık kalan camlarından giren kuşlar yuva yapmış ve evinizi tanınamayacak duruma getirmiş olabilir. Oturmadığınız satmayı düşündüğünüz ve hiç masraf yapmadan elden geçmesini istediğiniz eviniz ya da dairenizi temizletmeyi mi düşünüyorsunuz?

Turkozu boş ev temizliği için numaralı hattan bize ulaşabilirsiniz. Türközü Sıfır Boş Daire Temizlik, Türközü Balkon Temizliği,
Türközü, 06630 Mamak/Ankara, Türkiye